The vampire Diaries

Ända sedan jag har vaknat har jag legat och kollar på Vampire diaries! Sjukt bra ju!  Har sett 4 avsnitt hittils men ska nog sätta på en nytt nu.

Efter det tänker jag hoppa in i duschen och  fräscha till mig lite. Pusshejs så länge!


Friday

Hur skönt är det inte att det är helg då?! Ja startade min början till helgen med att sova några timmar på soffan! Har inte riktigt kommit in i skol-mode än, haha!

Tänkte gå ut med hunden snart men sitter här och drar lite på det. Det blåser sjukt mycket ute och är kallt, inte alls roligt att vistas ute nu. Blir fanimej täckbyxor på när jag ska ut. Hämtade min lillasyster på skolan idag direkt efter skolan och det var verkligen svinigt kallt.


Världens gladaste tjej

Åh jag är så himla glad, ska äntligen få börja rida igen! Har ju ridit sedan jag var 8 år gammal och jag har verkligen saknat att få rida. Visst jag slutade av en anledning, men just då kändes det som all motivation till ridningen hade försvunnit. Tyckte bara det gick dåligt hela tiden och ja, hade helt enkelt tröttnat på det.

En paus var precis vad jag behövde för att inse hur mycket jag verkligen älskar hästar och ridningen. Ska skicka in anmälningspapper såfort som möjligt sen får vi se vad för grupper det finns att välja på.

Glad tjej är vad jag är just nu!





Bad update

Väldigt dålig uppdatering idag, men idag har jag varit så otroligt trött. Somnade någon timme efter skolan, sen åt jag och har efter det suttit och pratat med min mamma om lite allt möjligt.

Skoldagen gick så fruktansvärt segt idag. (som de flesta torsdagar!) Det enda jag gjorde var att koppla en Fram- och back koppling vilket jag gör på ungefär en halvtimme resten av tiden satt vi och gjorde ingenting, från halv nio till tre!! (6 jäkla timmar typ)

puppe var så sööt när han var liten!

Hemma från skolan.

kom precis hem från skolan och sitter nu bänkad här framför som vanligt, haha. Idag kommer jag förmodligen inte göra något speciellt, ska försöka få ihop lite mer på recensionen och sen kanske städa mitt rum.

Är superhungrig nu, så tänkte ta mig något att äta sen gå ut med hunden som vill ut och kissa.

lite mer än tre år gammal bild, typ det ända som finns på datorn och jag inte redan visat.


Mätt och belåten

Nu har jag och rebecca precis delat på en kebbabpizza och sitter nu och håller på med broschyren. Försöker fortsätta lite på recensionen men det går väl sisådär måste jag säga.




Plugg & mat

Nu sitter jag och skriver på en bokrecension som jag måste skriva till skolan. Den ska vara inne senast 3 februari men känns som att det skulle vara skönt att få den gjort, vi har dock haft en termin på oss så så duktig är jag ju faktiskt inte.

Senare kommer Rebecca hit och vi tänkte fortsätta skriva på en broschyr som ridskolan hon rider på ska ha in imorgon. Eventuellt att vi beställer hem pizza som vi kan äta också. Uppdatering blir det alltså senare idag för nu tänker jag fortsätta med recensionen.

First day in school

Nu är jag nyss hemkommen från första dagen i skolan. Usch, längtar redan efter helgen! Det första man får höra när vi kommer tillbaka är att det är en riktigt jobbig temin som vi har framför oss, kändes mycket bra att höra...

Jag kunde inte somna igår så är en trött tjej som sitter här nu. Jag hatar verkligen att gå  upp på morgonen, finns inget värre. Är och har alltid varit en kvällsmänniska (ibland knappt det heller ;) haha)

Sen så är det ju så sjukt tråkigt att bra få se mörker hela tiden nu när man går i skolan, tur att vi går mot ljusare tider!

Kväller

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och kika på Bridesmaids. Jag tänker avsluta mitt lov på onyttigaste vis med chips, dipp och cola. Min syster ska dock få äta hon med, så tänker åtminstonde inte trycka i mig en hel påse själv, haha.

liiite ångest inför imorgon har man ju såklart, gå upp klockan 7. döda mig... Ska därför försöka komma isäng i tid idag och i och med det så blir det här sista inlägget för dagen.

Puss & Godnatt!




Right now


Halsring



Är väldigt sugen på att beställa hem den här halsringen från stylebytyra! Men jag tycker både att den guldfärgade och silverfärgade är fin, så har lite smått beslutsångest om vilken det får bli isånnafall!

Godmorgon

Jag vaknade för ett tag sen och sitter nu och kollar på animal planet. Det första jag gjorde när jag vaknat var att gå en sväng med hunden, jättefint väder ute. Var inte alls sådär kallt heller som det varit de senaste dagarna.

Efter promenaden gjorde jag en god frukost till mig själv och min lillasyster.








To my room



- Bokstäver "kärlek"
- Ljusstakar
- Tavellist
- Tavelram

Godkväll

Jag har som sagt varit med min pojkväni helgen och därav har bloggen inte blivit uppdaterad, kul att ni kikar in här ändå!

På tisdag börjar skolan igen, käns inte allt för kul men det är bara att köra på. Bara en temin kvar till studenten nu! Känns ju faktiskt helt galet att jag går ut gymnasiet om några månader bara, vart tog tiden vägen? Men jag har nästan helt bestämt mig för att plugga vidare, så skolan lär jag stå ut med i 4 år till.

Detta är vad jag fick till i bildväg. Inte mycket att hurra för direkt, men alltid något?



7 januari 2012

Hur är det med er allihopa idag? Jag ska spendera min dag, och även morgondagen med min pojvän (eller borde jag skriva fästman nu? ;) haha). Bloggen kommer antagligen inte vara på topp, då jag vill spendera all min tid med honom. Eventuellt att jag skriver ihop några tidinställda under dagen, annars hoppas jag att ni överlever ändå.


Black & White










Fråga



Precis som frågan lyder så undrar jag vad ni tycker är intressant att läsa för någonting. Något speciellt ni vill veta? Har hållt på mycket med photoshop i mina dagar och kan en hel del om det, kankse visa något speciellt? Fotar ju då och då (dock är inte min systemkamera den allra bästa), kan rätt mycket om koder, har en hund jag tränar med, ja säg vad ni tycker är spännande att läsa helt enkelt!

Myskväll



Det här är vad jag, mamma och lillasyster har dukat upp på vardagsrumsbordet tillsammans med en 2 liters cola. Vi tänkte kolla på någon film och bara har det allmänt bra. Varken victor eller pappa är ju hemma, så blir en riktig tjejkväll. Om man inte räknar med Atlas och Murre då, haha!

Får se om jag skriver något mer inlägg ikväll, annars säger jag godnatt till er alla nu istället. Jätteroligt att det kommit några nya läsare föresten, stanna gärna kvar! :)

Hoodie


 
Jag är och har alltid varit en sån där tjej som älskar tjocktröjor. Skulle inte tacka nej till tröjan på bilden ovanför. Jag vet inte riktigt varför, den är ju inte speciell på något vis alls, men såg skön ut.

Jag tycker faktiskt att det kan vara svårt att hitta bra tjocktröjor. Jag gillar när dom sitter lite tightare och gärna något längre än till midjan.  

Frukost

Har precis käkat frukost och sitter nu och kikar på tv. Är fint väder ute så funderar på att ta mig en långpromenad med hunden. Får ju passa på medan solen är uppe. Om någon timme börjar ju den åka ner igen.

Detta fick bli min frukost idag, mumsigt värre!

Provfilm

Här kommer då filmen som jag gjorde. Filmen är som sagt inte så mycket att se kanke, tog det första bästa och det blev Atlas, haha. Och som ni säkert redan vet så ändrar man till 1080p för fullt HD format.


Vet dock inte om det funkade att spela det i 1080p ? Hur som haver så får ni videon i vilket fallt som helst.

Få långt hår

Jag tror inte jag är den enda som strävar efter långt hår. Egentligen så finns det ingen mirakelkur för att få länge hår (sägs dock att det finns, men det tänker jag testa innan jag utlåter mig om det).  Däremot så finns det lite småsaker man kan göra för att håret ska växa lite snabbare, men framförallt hålla sig bättre och inte slitas av.

♣ Massera hårbotten några minuter per dag. Du strimulerar då hårbotten vilket kan få håret att växa snabbare.

♣ Försöka att inte duscha så ofta, för det sliter på håret i onödan.

♣ När du duschar, försök att använda SLS-fria schampon. Med det menas att det är fritt från sulfater som är en utav produkterna som sliter på ditt hår.

♣ Använd inpackning och balsam. Även dessa ska helst vara utan solikoner och sulfater.

♣ Sluta använd alla värmeverktyg. Jag vet, detta hör man hela tiden men det är faktiskt sant. När det gäller hårblåsen så brukar det finnas att man kan reglera värmen, när jag väl blåser mitt hår så använder jag kall luft. 

Detta är några basic saker man kan tänka på. Finns ju även mer saker, så som att man inte ska borsta håret när det är blött eller använda hårsnoddar med metallspännen. 

Jag tycker man ska använda sig av sunt förnuft och av det man själv tycker känns bäst. 


bilder: weheartit.com

4 januari 2012

Jag har suttit och spelat sims hela morgonen, därav dålig uppdatering. Var ut och tog några bilder lite snabbt för att se hur det blir ute, dock var det ganska gråtrist väder ute.

Testade även spela in en video lite snabbt, det går ju att spela in i full HD på kameran, men när jag testa en gång så sprang jag runt massa för att försöka liva upp vovven så då vart ju inte kvaliteen den bästa precis, haha.

lägger upp videon lite senare om jag lyckas få in den på youtube så man kan se i full HD. 






Tjäna gratis pengar på din blogg

Jag skrev om detta en gång tidigare men tänkte nu göra en med genomförlig genomgång av hur man går tillväga för att fixa detta. Detta är alltså ett ganska enkelt sätt för mindre bloggar att tjärna ihop bra med pengar! Har sett flera bloggare som tjärnat uppåt 1000kr på bara några dagar.

1. Det du börjar med är att klicka på länken här under och bli medlem på sidan.
2. När du gjort detta kommer du komma in på sidan. Till höger finner du då en meny med olika rubriker i. För att komma till annonserna trycker du då på rubriken jag markerat med en ram runtom.
3. När du klickat dig in där kommer det komma upp massa annonser du kan välja att ansöka om. Det är bara att klicka på ansök som bilder under visar. Vissa annonser godkäns direkt. Bla den jag har.
4. När annonsen blivit godkänd så går du in på "Sök annonser" precis som du gjorde när du ansökte. Dock har ansök blivit utbytt mot annonkod. Det är bara att klicka där och kopiera koder som kommer upp.
5. Sist utav allt så lägger du in annonskoden på din blogg där du vill ha den. För varje ny medlem du skaffar tjänar du 70 kr på! Pengarna betalas ut en gång i månaden. Man behöver absolut inte enge kontonummer till en början ifall det inte känns rätt. Jag personligen skaffade även ett E-konto då det kändes säkre i och med att det inte sitter några pengar där från början.

Lycka till nu är det bara för er att tjäna pengar!

Testbilder

Egentligen så kankse jag borde vänta tills imorgon med att testa kameran för att få ett lite bättre resultat, men kunde inte hålla mig så gick och försökte ta lite kort här i huset.

Till råga på allt så har vi verkligen sämst belysning i hela huset så ljusförhållandena är riktigt kassa på dessa bilder. Jag tycker ändå att dom blev helt okej. I mörker så blir bilderna brusiga, så är det ju bara men vad jag upplevde som bra var att dom inte vart så suddiga som dom kan bli när man inte är så stadig på handen i mörker.

Tror denna kamera kommer leva upp till de förväntningar jag har. Jag har ju redan en system kamera så denna ska mer bara vara en kamera som hänger med i jackfickan så att jag förhoppningsvis börjar ta mer kort. Sedan jag fick min systemkamera så har jag knappt några bilder alls, det blir liksom att man missar massa tillfällen.

Hur som haver, här kommer några bilder jag tog.









Beroende

Som ni läste på rubriken så har jag blivit lite halft beroende utav Sims, har spelar iprincip hela dagen! Laddat ner massa möbler och kläder så mitt hus är riktigt pimpat. 

Min kamera kom föresten idag så imorgon kommer jag provtesta den, batteriet ska ju laddas och vill låta det sitta några timmar iallafall.

Puss på er så länge!

the sims 3

Märkte att jag redan hade sett filmen jag skrev om under, gick in till min lillebror och upptäckte att han hade sims 3 på sin dator, wiiho! Nu har jag något att göra resten av kvällen.

The last airbender

Nu har jag precis käkar mcdonalds och hade tänkt att gå och kika på the last airbender. Ingen aning om den är bra men enligt min lillebror ska den vara det iallafall.

2 januari

Det verkar inte som att jag kommer få någon kamera idag, så vi får helt enkelt se om den dyker upp imorgon eller om jag måste vänta ännu längre. 

Så får se om jag gör några mer inlägg idag eller inte. Har inga bilder på datorn heller så får bjuda på en söt på min hund sålänge.


godmorgon

Jag vaknade precis och sitter nu här vid datorn i vanlig ordning. Skrev ett ganska långt inlägg igår kväll men så vart det något fel och hela sidan blev error, suck!

Jag fick iallfall testa åka skoter igår, vilket är andra gången i mitt liv faktskt. Snön bara vräkte ner igår, så jag och niklas tog oss en sväng. Tur var väl det för idag spöregnar det verkligen, usch!

Hoppas föresten att min kamera kommer idag! Om inte annat så är jag ganska säker på att jag borde få den imorgon.


godnatt

Nej nu ska jag ta och lägga mig tror jag. Har varit jättetrött idag, det var nämligen massa folk som ringde mig inatt för att det var en hund som liknade min som var ute på villovägar. Snällt såklart, men ska jag vara ärlig så tyckte jag inte att det var lika roligt inatt vid 2-3 tiden när jag ville sova, haha.

Idag har jag som jag skrev tidigare åkt skridskor. Snön bara vräkte ner och jag såg ut som en rolig snögubbe där ett tag. Sen fick Niklas igång sin skoter också så vi tog en sväng. Har bara åkt skoter en gång och det var när jag var 6 bast gammal! Nu fick jag tillochmed köra ju, ascolt! haha

Godnatt allihopa! Hoppas att min kamera kommer i morgon, men det visar sig helt enkelt.

2012
















i love you


1 januari 2012

Nu är jag hem en snabbis för att hämta skidskor sen ska jag med min pojkvän och hans vänner och åka lite skidskor. Har inte gjort så speciellt mycket idag, var med nilas ute i garaget ett tag när han höll på med sin skoter sen bara setat framför tv:n. Snart kommer min lilla kamera och då sk ni få mer bilder, det lovar jag!

RSS 2.0