Gott nytt år

Jag önskar er alla ett gott nytt år!

 


Happy new year

Nu är kläderna på, sminket är lagt och maten står i ugnen. Ha en riktigt bra kväll nu allihopa så hörs vi nästa år. Puss och kram!

Jätte dåliga cam bilder...




Godmorgon

Jag vaknade precis och sitter nu här vid datorn igen. Om 20 minuter ska jag och min kompis gå ut på en långpromenad med vovven. Tror uppdateringen kommer blir ganska kass idag, men kankse hinner upp med något inlägg till iaf. Om inte, så hörs vi nästa år ;)


dusch & chips

Har precis tagit mig en snabbdusch och sitter nu i min morgonrock i köket och käkar chips. Hade tråkigt och fick för mig att sminka mig, men gav upp efter ett öga. Därav att det kankse ser lite mysko ut på bilderna under, haha.

  

  


En stor fet pizza

Nu har min familj precis beställt hem en stor fet familjepizza som vi ska dela på, låter inte helt fel faktiskt! Vi var precis ut och testade en av ljuslyktorna som vi köpt, ganksa mysigt att se den flyga iväg sådär tills man bara ser en liten, liten fläck på himlen.

Sjukt egentligen att det blir ett nytt år om cirka 29 timmar. Vart tog året vägen egentligen? Känns inte som att jag har gjort så speciellt mycket faktiskt, eller iallfall inga större händelser har jag varit med om. Kommer dock börja året på bästa sätt och hoppas att resterande tid blir lika bra.

2012 ska bli ett bra år och jag planerar inte att dö i december!

biltvätt och ljuslyktor

Jag har precis varit och och hjälpt pappa att tvätta bilden på en såndär självtvätt. Vi åkte även förbi och köpte sådanna där thailänska ljuslyktor. Vår hund är nämligen skotträdd så vi har bestämmt oss för att inte ha några raketer iår.

Nu blir det Tacos, mums!

       

Svinborst - bra för håret



Ett tips jag har att komma med är att ni alla skaffar er en svinborst! Jag fick en själv i julklapp och är hur nöjd som helst. Denna borste har en rad fördelar gentemot en vanlig borste och är därför ett otroligt bra köp trots ett lite dyrare pris.

♣ Den reder lätt ut trassligt hår
♣ Den är skonsam mot håret, dvs sliter inte lika mycket på håret som med en vanlig borste
♣ Den ger glans då den drar ut hårets naturliga fetter ut i stråna
♣ Den ger stimulans åt hårbotten
♣ Den är otroligt bra till hårförlängningar

Självklart så kan det säkert vara olika från person till person.

godmorgon fredag 30 december

Jag har precis vaknat och ligger nu och tar det lugnt i sängen bara. Tänkte kliva upp och käka frukost snart och sedan fixa till mig lite, ska ner på stan en sväng med Niklas, vet dock inte riktigt när. Uppdateringen kan bli kass under dagen och helgen, men det visar sig helt enkelt. Liten förvarning iallfall.

Nej nu blir det frulle. See ya!


lovely bed

Jag har precis satt på mig min mysiga morgonrock och sitter nu i sängen med datorn i knät. Tänkte gå och lägga mig snart men får se hur det går. Dels så känner jag mig inte speciellt trött alls och dels så sitter min lillebror i rummet bredvid och spelar musik. Han har några kompisar där inne som ska lana så jag känner inte för att springa in i min morgonrock och gapa på dem heller.

Tänkte lägga mig och läsa på en bok jag började med för någon dag sedan, Elsas hemlighet!

        

Min nyårs outfit



Detta ser kankse inte ut att vara så mycket för världen, men det duger alldeles umärkt för mig. Jag tyckte det kändes så himla onödigt att köpa en klänning som jag bara kommer använda en gång så det fick bli ett linne, kavaj och svarta jeans. Kavajen gör sig dock inte rättvisa alls på bilden, jag tänker inte ha skärpet på vilket gör att den blir mycket finare, jag visar på nyår! 

Till detta blir det ett par guldiga örhängen och guldigt nagellack. Jag var ute efter en guldig halsring idag när jag sprang runt på stan med min kusin, men hittade tyvärr inget fint.

Canon ixus 117HS



Detta kommer bli min nya bebis! Klickade precis hem denna skönhet som förhoppningsvis kommer till på måndag. 1100 kr fattigare blev jag, men hoppas att jag kommer bli nöjd. På cybershot är denna kamera toppklass "märkt" och har läst lite om att den ska vara bra! Den har ett såkallat HS-system som gör att bilderna i mörker blir mycket bättre och kan dessutom spela in i fullt HD format.

Jag hoppas att denna är lika bra som den låter. Självklart är den inget i jämföreslse med systemkamera men förhoppningsvis inte jättedålig då den ändå var rätt dyr.

Tillbaka

Jag vet att jag varit riktigt kass med uppdateringen här på bloggen men det ska det bli ändringar på, har dock jullov nu vilket såklart kommer att innebära mindre datorsittande.

Jag ska hur som helst iväg och kika på en liten kompaktkamera här i mellandagarna. Systemkameran är så otroligt otymplig att gå och bära omkring på till vardags. Blir säkert betydligt mer bildr här i bloggen då också!

inlägg på vad jag fått i julklapp kommer senare!

Collage

    

From ginatricot
  

Oreda

Känner att bloggen är lite kladdig nu och har tänkt fixa det, men när vet jag inte. Ska vara med min kusin senare och vi ska fixa med en brochyr och sen är det bonde söker fru, så vi får helt enkelt se om det blir något idag eller inte.


Söndag

Förlåt för dålig update, har vart med niklas i helgen vilket har resuterat i dålig uppdatering. Imorgon ska jag på Lucia och plugga så vi får se hur det blir med uppdateringen då med, lär märkas.


Slutat

Jag slutade klockan tolv idag igen, skönt! Tredje gången den här veckan. Måste kanske plugga lite religion ikväll dock  då jag har prov på tisdag. Vet att jag inte kommer göra det på varken lördag eller söndag och på mådag kväll så har min lillasyster lucia så antar att det inte kommer blir så mycket plugg då heller.

Idag är det iallfall fredag vilken betyder idol och massa chips! Lägger eventuellt upp en till  önskelista då jag kommit på fler saker jag önskar er, så får ni som har det lite svårt med ideer också lite inperation

Huvudvärk

Usch sitter just nu i soffan med en dunkande huvudvärk. Var meningen att jag skulle med Rebecca till stallet och kolla när hon red men känner att jag verkligen inte kommer orka det med detta dumma huvud.


Hemmafru

Jag har vart lite hemmafru och gjort mat till resten utav familjen. Eftersom pappa jobbar eftermiddag och mamma inte kom hem förens vid sex så tog jag saken i egna händer. Korvstroganoff och ris blev det, måste dock erkänna ass jag gjorde såndär pulver stroganoff så egenligen var det enda jag gjorde att koka upp riset och steka korven. Sen var det bara att blanda pulvret med mjölk och vatten. Gott blev det iallfall och jag ycker nästan att dessa är godare än hemmagjord.

Här är en bild på mitt fönster som jag fixade för några dagar sedan. Riktigt kass bild men är ju alltid något.

Önskelista 2011





♥ Parfym Loverdose
♥ Stickad halsduk
♥ Mascara
♥ Primer
♥ Hårvårdserie Redken all soft (christmas box)
♥ Underkläder
♥ Sport BH
♥ Linne
♥ Kofta
♥ Armband med gravyrplatta

Onsdag den 7 oktober

Sitter just nu och smuttar på en kopp kaffe. Har precis tänkt ta tag i lite plugg och sen blir det att ta det lugnt resten av kvällen. Kommer eventuellt upp ett inlägg med julklappstips. Önskar ni till något speciellt? Mamma ? pojkvän?


Jag ser det snöar

Det snöar för fullt Här hemma, och för en gång skull tycker jag det är okej! Dels så har jag ju ett par riktiga vinterskor för första gången sen 5-6? Har alltid använd  vanliga tygskor tidigare då jag inte hittat några, plus att det är julafton om ca två veckor och då får det gärna vara snö på marken.

Var nyss ute på en promenad med en lycklig vovve. Älskar att jag alltid får med halva mig själv bara!



Putte fick inviga sitt vintertäcke, inte för att han fryser utanför att han torkar väldigt sagta när han är blöt.



Kupolen

Vi slutade 12 idag så jag och Erika åkte till kupolen en sväng och kollade efter julklappar, så svårt att hitta till Niklas! Köpte dock ett par skor och en BH till mig själv, så typiskt att man hittar saker till sig själv när meningen är att köpa till andra.


Pluggar

Sitter och pluggar till mitt belysningstekniksprov som jag har imorgon. Jobbigt men det måste ju göras hur jag än gör så. Blir helt virrig av alla ljusutbyte, luminans, ljusstyka, RA-index, Lumen osv... men förhoppningsvis reder det ut sig under kvällen, haha!

har inga bilder att bjuda på så blir en gammal dålig webcam bild.

Godmorgon

Vaknade precis och sitter nu här vid datorn. Börjar vid 10 idag, hur skönt som helst att vakna av sig själv iaf även om jag hade kunnat sova en timme till!

Ska snart ta och äta lite frukost och sen klä på mig. Får skjuts av min kära pappa idag till skolan så då slipper jag stå ute i kylan och vänta på de där jäkla bussarna som bara åker förbi en när de är fulla!

Är nämligen så att precis alla på skolan börjar klockan 10 på måndagar och då blir bussarna man tänker ta alltid fulla och man lär stå i 10 min och vänta på nästa.

Dålig update

Vet att jag har uppdaterat dåligt på sistonde och det ska det bli bättring på.. förhoppningvis! Har inte hänt så mycket spännande i mitt liv på sistonde, går i skolan och sen hem bara. I veckan ska jag förhoppningsvis iväg till kupolen och kolla på julklappar och sen får vi se vad som händer helt enkelt.

Har inga bilder på datorn så blir tyvärr ett bildlöst inlägg

RSS 2.0