Promenad

Kom nyss hem från en promenad med hunden!




School time

Börjar klockan 10 idag så jag tar halv 10 bussen till stan. Efter skolan så måste jag tyvärr plugga då vi har ett ganska drygt prov på tisdag som jag hittils knappt kan någonting om. Drygt, var ivåras någon gång senast jag pluggade! Första provet för i år alltså, haha.

Hårprat

Jag känner att jag skulle behöva införskaffa lite nya hårgrejer! Det ända jag har är schampo just nu för tillfället. Det jag skulle vilja ha är:

♥ Nytt SLS-fritt schampo (fritt från sulfater)
♥ Balsam
♥ Inpackning
♥ Färgbomb
♥ Värmeskydd

Utöver det skulle jag vilja färga om mitt hår igen! Tror dock jag väntar tills närmare julen innan jag gör det. Tror jag lär ta ett snack med tomten! Tills vidare ska jag nog och köpa mig något billigt från en vanligt mataffär, för de saker jag vill ha är nämligen "frisörgrejer".

Ny duschad

Kom precis ut ur duschen och nu sitter jag här och kollar på Beck på tv. Har varit med Niklas i helgen och därav vill jag umgås med honom och inte sitta så mycket vid datorn, så ni vet! Första snön föll idag, vilket resulterade i att jag fick åka runt någon timme sådär och sladda. Min pojkvän är för er som inte vet ganska (väldigt jätte mycket) fötjust i att göra det. Jag därimot sitter där bredvid och är lite smårädd sådär, lever iallfall och tur är väl det!


Chillar väll

Ligger i sängen och gör inte så mycket alls för tillfället. Det har varit en allmänt seg dag idag, mest setat och kollat på tv/film. Men sånt kan vara skönt ibland det med tycker jag!

Vet inte hur resten av kvällen kommer se ut, blir kanske kvar här i sängen tills jag somnar. Det lär märkas.


undrar vem som ser muppigast ut, jag eller attie?
       
       

klippt mig

Har precis varit och klippt mig, mycket skönt vill jag lova! Mitt hår var otroligt slitet och stripigt ute i topparna så tog nog av närmare en decimeter. Nu ska jag ta hand om mitt stackars hår lite bättre, senast jag klippte mig var liksom i slutet av januari! 

kassa bilder, men man ser iallafall att det ser bra mycket friskare ut nu!


Godmorgon

Vaknade typ nyss och nu sitter jag och kollar på tv i soffan. Idag är det fredag och det ska bli så skönt med helg! Efter skolan ska jag nog vara med Rebecca så vi får se hur bra bloggningen blir idag och resten av helgen med för den delen.

Nu ska jag borsta tänderna sen ska jag nog gå till bussen, hejsvejs!

Har bara detta att säga


Godnatt

Nej, jag ska inte sova nu. Men hade tänkt att stänga ner datorn och fortsätta läsa boken varvat med att kolla på tvn. Mitt huvud dunkar och vill bara lägga mig ner och ta det lugnt!

Ganska o charmig bild fån nyss, men Attis är världens mysigaste! ♥

A walk to remember

Har precis kollar på filmen A walk to remember. Vi håller på att göra ett test nationellt prov på skrivdelen och då har jag valt den där man ska göra en recension av en relationsfilm. (hade det eller skriva en krönika om hur man känner för sport, vilken ja känner 0 för typ..) Hur som helst så har vi fått en uppgift som känns otroligt dryg med tanke på att vi bara har en vecka på oss.

"Presentera filmens centrala tema och eventuella budskap. Analysera filme med tanke på hur temat lyfts fram i till exempel sceneri, skådespeleri och dramartugi. Ge en motiverande bedöming av filmen som helhet"

hjälp...

                 

En måndad kvar

Nu är det exakt en månad kvar till julafton, galet ju! Tänkte knåpa ihop ett inlägg senare om vad jag önskar mig, men så länge får ni se några bilder från tidigare jular.










Bokfrossa

Jag har kommit in i någon form utan läshysteri igen. Det var många år sedan som det verkligen var att jag satt och läste på min egna fridit. Jag har precis läst ut Paganinikontraktet utav Lars Kepler och är nu inne på hans nya bok Eldvittnet.

Sjukt bra och spännande böcker, det är nästan så jag får tvinga mig själv att sluta! Iallfall böcker jag kan rekommendera om man gillar kriminalromaner. Självklart är även hans första bok Hypnotisören bra. Det är  knappt så att jag vågar läsa dessa böcker på kvällen för dom är sjukt läskiga på sina ställen. Bra att veta liksom!

       

24 November 2011

Nu har jag börjar blogga igen, hör och häpna! Precis som jag har skrivit alla gånger tidigigare så vet jag inte alls hur länge detta kommer fortsätta innan jag tröttnar, men kan hoppas det håller i sig.

Försöker få till en ny layout som jag ska trivas med, vilket inte är det lättaste. Är så otroligt noggran så blir typ aldrig nöjd.. Hur som helst så får nog denna vara kvar ett tag iallfall.

Hoppas att ni vill fortsätta läsa! ♥


RSS 2.0